Evelien Pullens

SANYO DIGITAL CAMERA

Mijn moeder en ik

Communicatie en levensvragen
Sinds 2010 werk ik als leraar intuïtieve ontwikkeling aan het Centrum voor Leven en Intuïtie, waar ik zelf mijn opleiding volgde in intuïtieve ontwikkeling. Binnen mijn eigen praktijk heb ik me gespecialiseerd in readingen en coaching op het gebied van dementie. In het contact met mijn moeder die Alzheimer heeft, ben ik ook persoonlijk veel aan het ontdekken over dementie. Er komen steeds vragen voorbij: Waarom moet zij dit meemaken? En wat is de betekenis voor mijn leven? En hoe kan ik het allemaal iets gemakkelijk maken?

Opleidingen en ervaring
Naast mijn opleidingen als dramadocent aan de HKU (1987) en intuïtieve ontwikkeling bij het CLI (2003), put ik uit ruime werkervaring als theatermaker, leraar intuïtieve ontwikkeling, poppenspeelster, dramadocent, interculturele uitwisseling, reader, healer, en schrijfster.

Boek De vierde dementie
Je kunt blijven kijken naar het verlies en het verdriet dat deze wrange en soms mensonterende ziekte met zich meebrengt, maar wie de stap maakt om op een ander niveau (de vierde, onzichtbare dimensie) contact te maken, zal ontdekken dat dit vertrouwen, liefde en verrijkende inzichten oplevert, plus een blijvend contact met een dierbare. In dit boek geef  ik aan de hand van vele persoonlijke verhalen en voorbeelden uit mijn eigen leven handvatten om die onderliggende boodschap te ontdekken.
Het boek is te bestellen bij AnkhHermes

“Liefdevolle vriendelijkheid, preciezie, kernachtig, betrokken, licht en intens, toegankelijk, geen woord chinees en in alle diepgang toch eenvoudig. Een warme (vak)vrouw.
Kortom: ik ben enthousiast en blij, dank je wel!” C.V.

info@evelienpullens.nl    http://www.evelienpullens.nl  06-16920019

2 reacties op Evelien Pullens

 1. willy van zuylen zegt:

  Hoi evelien

  Ik heb t boek in ruk uit gelezen
  Erg herkenbaar
  Vebinding maken met de ander is t belagrijkste

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s