Begeleiding

Begeleiding is mogelijk in een individuele ontmoeting, meestal in de vorm van een reading, waarin ruimte is voor diepe emoties, praktische tips en levensvragen. Het is ook mogelijk op afstand een reading te geven aan iemand die niet meer in de gelegenheid is om naar mij toe te komen. Het effect hiervan is vaak het wegnemen van onrust of inzicht geven in wat iemand met dementie wezenlijk te zeggen heeft.
Ik geef graag persoonlijk wat meer informatie over deze manier van contact maken.
Regelmatig word ik gevraagd in de laatste levensfase om familie en stervende bij te staan.

Daarnaast bied ik groepstrainingen aan op het gebied van intuïtieve ontwikkeling speciaal gericht op (mantel)zorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals om te leren ook op een non verbale manier contact te maken en je intuïtie meer in te zetten.

Contact leggen
Door mijn opleiding en ervaring als leraar intuïtieve ontwikkeling werk ik vanuit een onderliggende laag. Wat beweegt ons diep van binnen? Wat zien we als we verder kijken dan de buitenkant? In het contact met mensen die zich verbaal niet meer of beperkt kunnen uitdrukken, geef ik woorden aan de informatie die onder het oppervlak ligt en begeleid ik familie en verzorgenden bij energetische communicatie.

Een reading
Als er vragen leven over een situatie rondom dementie haal ik informatie naar boven die kan helpen bij het nemen van beslissingen of bij de acceptatie van bepaalde gebeurtenissen. Waar is iemand met dementie mee bezig? Wat leeft er van binnen?  Iets uit het verleden? Contact met een overledene? Inzicht hierin geeft vaak verrassende antwoorden en daardoor rust en een opening voor nieuwe mogelijkheden. Readingen zijn er voor iedereen, niet alleen met vragen over dementie. Het kan heel verhelderend en helend zijn om jezelf wezenlijk aan te kijken.

Het gebeurt vaak dat er geknikt wordt door mensen die bij me komen.
“Ik herken het. Ik zou het zelf niet zo kunnen zeggen, maar ik voel dat het klopt.” M.

“Evelien wist op een rustige en professionele manier contact te leggen met mijn onderbewuste. Zij kon zeer helder uitleggen wat zich hierin afspeelde en in welke ontwikkeling ik mij bevond. Evelien drong door tot de kern van mijzelf en heeft mij uiteindelijk een healing gegeven. Het effect van deze healing merkte ik direct en werkt nu ook nog door (een maand nadien). Deze healing heeft ervoor gezorgd dat ik meer ruimte voel en meer vrijheid ervaar.” O.

info@evelienpullens.nl          http://www.evelienpullens.nl
06-16920019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s