Lezingen en trainingen

Lezing
geheugencafe4Regelmatig geef ik lezingen over intuïtie en dementie naar aanleiding van mijn boek De vierde dementie. In mijn lezingen neem ik het publiek al vertellend mee naar de binnenwereld van de dementie. Voelen, inleven en plotseling weten. Ik spreek niet alleen over intuïtie, afstemmen en aanvoelen, maar laat het publiek het ook beleven. Mijn theaterervaring maakt mij tot een beeldend verteller. Situaties uit het leven van mijn moeder zijn verweven met inzichten en praktische tips. Lezingen zijn voor elk publiek wat te maken heeft of nieuwsgierig is naar dementie, bijvoorbeeld in Alzheimer Cafés, Odensehuizen, gemeentes, zorginstellingen, opleidingen, congressen en bibliotheken.

Trainingen
Je kan leren om de onderliggende laag te herkennen bij jezelf en bij de ander. Neem de rust om signalen op te pikken en die signalen te vertalen en te duiden, signalen van degene met dementie en van jezelf.
Dit vraagt om inkeer en goed luisteren naar je eigen innerlijk weten. Herken wat je al vanzelf doet, ontdek hoe je je mogelijkheden kan uitbreiden. Maak de omgang met mensen met dementie efficiënter, respectvoller en plezieriger.  Trainingen bestaan uit ervaringsopdrachten, delen van ervaringen en visualisaties.
De tijdsduur kan variëren van een dagdeel tot 6 bijeenkomsten.

Kosten voor zowel lezing als training is 300,-per dagdeel. In overleg kan de prijs aangepast worden.
info@evelienpullens.nl    06-16920019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s